0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Fauteuil club Zwart

249,-
Productomschrijving
Deze stoere fauteuil is een ideaal item als je nog een ruimte of hoekje leeg hebt. Dit hoekje kun je mooi aankleden met deze fauteuil in lederlook. Klein, subtiel, maar daarom juist mooi te decoreren! Met een kleurrijk plaid of een mooi kussen wordt dit een echte blikvanger. Bekijk nu de gehele collectie fauteuils op de WOONENZO webshop.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.