0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Fauteuil Alicante

355,-
Productomschrijving
Deze elegante en toch stoere fauteuil staat mooi in vele interieurs. Je kunt er alle kanten mee op in een chique woonstijl, maar ook in een robuustere of industriële woonstijl past de fauteuil Alicante heel mooi. Door de zwarte poten krijgt de stoel namelijk een stoer tintje, maar wanneer deze stoel in een chic interieur geplaatst wordt, dan zijn de zwarte poten een mooie neutrale toevoeging. Een fautueil in de vorm van een kuip zorgt daarnaast voor een knusse uitstraling. Deze fauteuil is in de woonwinkels verkrijgbaar in meerdere materialen, zoals alle kleuren velvet, stof en lederlook. Bekijk onze stoffencollectie om jouw stof en kleur uit te zoeken.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.