0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Eettafel rond Teak

975,-
Productomschrijving
Deze eettafel rond van teak hout is een echte blikvanger. Een eettafel rond zorgt ervoor dat iedereen elkaar aan kan kijken aan de eettafel. Het geeft iets gezelligs tijdens het eten, maar ook aan de eetruimte. Door de spinpoten heeft deze eettafel een unieke uitstraling. Spinpoten zorgen er ook nog eens voor dat er meerdere mensen aan een tafel kunnen zitten. Je komt namelijk niet met de stoelpoten tegen de poten van de tafel aan. Je kunt jouw eetkamerstoelen dus vrij ver onder de tafel schuiven wanneer je klaar bent met eten. Dit is ruimtebesparend en oogt rustiger in je woning. Kijk ook eens voor eetkamerstoelen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 140 cm
Hoogte
: 78 cm
Diepte
: 140 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.