0
Nieuwe woonwinkel geopend in Den Haag
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Eettafel Roman

170
  • Spaanplaat - DE_Prata oak - 170 x 90 cm

Productomschrijving

Eettafel grijs Roman is een eettafel die strak en modern is afgewerkt. Door het neutrale kleurgebruik is deze eettafel niet moeilijk te mixen en matchen met andere meubels. Deze tafel past namelijk in een donker, maar ook in een licht interieur. En in een landelijk en modern ingerichte woonkamer. Omdat deze eettafel grijs geen aparte poten heeft en aan alle zijdes open is, kun je zelfs zes eetkamerstoelen aan deze tafel zetten. Handig wanneer je visite krijgt of een groter gezin hebt. Deze eettafel is daarnaast ook nog eens goedkoop en ook de kwaliteit is uitstekend. De eettafel is in één afmeting leverbaar. Interesse in deze serie? Kijk dan ook eens bij tv-meubel Roman.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Lengte
: 170 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 77 cm
Gewicht
: 42 kg

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel Roman .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Eettafel Roman vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.