0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Eettafel ovaal Carola

680,-
Productomschrijving
De mooie eettafel ovaal Carola heeft geen standaard vorm en is daarmee uniek. Zet deze eettafel in jouw eetkamer en creëer een speelse look. Een ovaalvormige eettafel zorgt voor een leuk effect, maar het zorgt er ook voor dat jouw eethoek ruimtelijker lijkt. Zonder dat je daarvoor inboet aan plek. Je kunt aan een ovaalvormige tafel namelijk net zoveel eetkamerstoelen zetten en zitplek creëren als aan een rechthoekige tafel. Het bovenblad van eettafel ovaal Carola is hoogglans wit en het onderstel is RVS. Met deze eettafel geef je jouw eethoek ook nog eens een rustieke, landelijke uitstraling. Kijk ook eens bij onze eetkamerstoelen, voor een leuke set stoelen bij eettafel ovaal Carola.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 28 kg
Lengte
: 200 cm
Breedte
: 100 cm
Hoogte
: 75 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel ovaal Carola vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.