0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Eettafel Oslo

Uitlopend
459,-
Productomschrijving
De eettafel Oslo is een eettafel met een industriële look en een bovenblad gemaakt van MDF. Deze tafel is ideaal voor bij een stoer of een donker interieur. En zeker de mensen die van houtlook houden worden blij van eettafel Oslo! Bij MDF-platen worden de houtsplinters zo fijn gemaakt dat het een soort houtpoeder is. Dit wordt vervolgens samen gelijmd en geperst tot er een plaat uit ontstaat. Ook is MDF-plaatwerk meestal met fineer of met kunststof afgewerkt. De eettafel is uitgevoerd met zwarte metalen poten en omdat het bovenblad golvend is, krijgt deze tafel een boomstam effect. Voor een meerprijs is deze eettafel ook leverbaar in 180 cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 59 kg
Breedte
: 90 cm
Lengte
: 160 cm / 180 cm
Hoogte
: 78 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel Oslo.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Oslo vind je hieronder.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.