0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Eettafel Oslo

Sale
459,-
Productomschrijving
De eettafel Oslo is een eettafel met een industriële look en een bovenblad gemaakt van MDF. Deze tafel is ideaal voor bij een stoer of een donker interieur. En zeker de mensen die van houtlook houden worden blij van eettafel Oslo! Bij MDF-platen worden de houtsplinters zo fijn gemaakt dat het een soort houtpoeder is. Dit wordt vervolgens samen gelijmd en geperst tot er een plaat uit ontstaat. Ook is MDF-plaatwerk meestal met fineer of met kunststof afgewerkt. De eettafel is uitgevoerd met zwarte metalen poten en omdat het bovenblad golvend is, krijgt deze tafel een boomstam effect. Voor een meerprijs is deze eettafel ook leverbaar in 180 cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
Lengte
: 160 cm / 180 cm
Hoogte
: 78 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Gewicht
: 59 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel Oslo.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Oslo vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.