0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Eettafel Malaga

375

Productomschrijving

De eettafel Malaga is een moderne salontafel en is gemaakt van melamine. Melamine is een harde kunststoflaag en staat bekend om de nagenoeg onbreekbare en krasvrij eigenschappen. De eettafel is uitgevoerd met zwarte metalen poten en is alleen leverbaar in de kleur grijseiken Wellington oak. Voor meerprijs is deze eettafel ook leverbaar in 180 cm.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Lengte
: 160 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 78 cm
Breedte
: 90 cm
Gewicht
: 61 kg

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel Malaga.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Eettafel Malaga vind je hieronder.

Let op!
Voor al onze showmodellen en uitlopende producten geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen en uitlopende producten net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel of een uitlopend product koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen en uitlopende producten te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen en uitlopende producten is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.