0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Lyon

155,-
  • Spaanplaat - MS_wellington_oak - 160 x 90 cm
Productomschrijving
De mooie eettafel Lyon hoort bij de woonserie Lyon. Deze woonserie is geheel uitgevoerd in landelijke woonstijl. Mooi dus als je het plattelandsgevoel wil nabootsen! De eettafel Lyon is makkelijk te combineren met verschillende soorten eetkamerstoelen. Door de kleur van het materiaal is dit een unieke eettafel. Houd je dus van een bijzonder interieur? Dan is de woonserie Lyon waarschijnlijk echt iets voor jou! In deze serie zijn ook een tv-meubel, vitrinekast, dressoir en salontafel beschikbaar in dezelfde uitvoering. Zo zorg je voor eenheid in jouw woonkamer. Koop de eettafel nu in de webshop of ga langs in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 79 cm
Lengte
: 160 cm
Gewicht
: 40 kg
Breedte
: 90 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel Lyon.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Lyon vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.