0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Lyon

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Lyon vind je hieronder.
Productomschrijving
De mooie eettafel Lyon hoort bij de woonserie Lyon. Deze woonserie is geheel uitgevoerd in landelijke woonstijl. Mooi dus als je het plattelandsgevoel wil nabootsen! De eettafel Lyon is makkelijk te combineren met verschillende soorten eetkamerstoelen. Door de kleur van het materiaal is dit een unieke eettafel. Houd je dus van een bijzonder interieur? Dan is de woonserie Lyon waarschijnlijk echt iets voor jou! In deze serie zijn ook een tv-meubel, vitrinekast, dressoir en salontafel beschikbaar in dezelfde uitvoering. Zo zorg je voor eenheid in jouw woonkamer. Koop de eettafel nu in de webshop of ga langs in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 40 kg
Breedte
: 90 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 79 cm
Lengte
: 160 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.