0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel gerecycled hout

599,- 225 63% Je bespaart € 374,00
Productomschrijving
Deze mooie eettafel van gerecycled hout heeft een bijzonder verhaal. Deze eettafel is namelijk gemaakt van herwonnen hout van oude vissersboten uit Indonesië. Deze vissersboten zijn gemaakt van hardhout en komen van de eilanden Bali, Java, Lombok, Sulawesi en Kalimantan. De oude boten worden aan het eind van hun leven van de lokale vissers opgekocht tegen een eerlijke prijs, waarna er meubels van worden gemaakt. Zo worden de vissersboten dus op een eco-vriendelijke manier hergebruikt en wordt er onder andere deze eettafel van gerecycled hout van gemaakt!

Omdat elk tafelblad van een eettafel van gereycled hout handgemaakt is en van ander boothout wordt gemaakt, is iedere tafel hout uniek. Zo kan het voorkomen dat een blad nog sporen uit haar geschiedenis als vissersboot met zich meedraagt, maar deze sporen komen de karakteristieke kenmerken alleen maar ten goede. De dikte en breedte van de planken varieert dus ook per eettafel. Hier kunnen van tevoren geen afspraken over worden gedaan. Wel ben je verzekerd van een mooi en stevig tafelblad. Het herwonnen hout van deze eettafel van gerecycled hout heeft een raw-finish en het blad is helemaal met de hand gemaakt. Het metalen onderstel is industrieel afgewerkt in zwarte kleur, en heeft rubberen onderleggers zodat je vloer niet beschadigd raakt. Bekijk ook eens onze salontafel in deze serie.

Deze eettafel is uit te zoeken in de woonwinkels. Je kunt dus zelf kiezen welk bovenblad je het mooist vindt! De tafel kan ook meteen meegenomen worden. Helaas kan deze eettafel niet bezorgd worden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 180/200/220/240 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 100 cm
Hoogte
: 80 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel gerecycled hout .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel gerecycled hout vind je hieronder.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.