0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Den Haag rond

295,-
Productomschrijving
Deze prachtige ronde eettafel geeft een speelse look in jouw eethoek. De ronde eettafel Den Haag is uitgevoerd in massief vurenhout en komt met metalen poten. Een ronde eettafel zorgt ervoor dat de strakke lijnen van een interieur doorbroken worden en geeft dus een wat meer unieke en speelse uitstraling. In de woonserie Den Haag zijn meerdere meubels in dezelfde stijl en sfeer beschikbaar, zo zorg je voor eenheid in je eethoek en woonkamer. Shop de ronde eettafel Den Haag nu snel en veilig online op onze webshop of kom langs in een van onze WOONENZO woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 75 cm
Lengte
: 120 cm
Gewicht
: 32 kg
Breedte
: 120 cm
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel Den Haag rond.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Den Haag rond vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.