0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Eetkamerstoel wit Rana

130

Productomschrijving

Eetkamerstoel wit Rana is een moderne eetkamerstoel, ideaal voor in een Scandinavisch, klassiek of modern interieur. Deze eetkamerstoel is voorzien van een rvs gebogen voet en een witte lederlook zitting. Wat een elegante uitstraling geeft. Het is helemaal in om verschillende soorten eetkamerstoelen aan een eettafel te zetten en ook met kleur kan meer gespeeld worden. Zo creër je een speels effect en is jouw eethoek uniek. Met deze eetkamerstoel wit kun je dus eigenlijk alle kanten op. Je kunt er ook voor kiezen een volledig klassieke, moderne of Scandinavische stijl door te voeren. Kijk eens bij onze eettafels, om de juiste eettafel bij deze stoelen te zoeken. Of andersom natuurlijk!

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.