0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eetkamerstoel Mya

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerstoel Mya vind je hieronder.
Productomschrijving
De eetkamerstoel Mya is een moderne eetkamerstoel voor aan de eettafel. Deze eetkamerstoel is uitgevoerd met een comfortabele zitting en rugleuning en is voorzien van horizontale stiksels zowel in de rugleuning als in de zitting. Deze eetkamerstoel is leverbaar in stof/suede, in de kleur antraciet en beige met grijze poten.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 47 cm
Hoogte
: 90 cm
Diepte
: 40 cm
Zithoogte
: 46 cm
Zitdiepte
: 39 cm
Gewicht
: 30 kg
In Showroom
: Tilburg, Amsterdam en Den Haag

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.