0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eetkamerstoel Lofty - preston - antraciet

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
De mooie eetkamerstoel Lofty in de kleur antraciet is perfect voor een industrieel of robuust interieur. Deze eetkamerstoel is uitgevoerd in de stof Preston. Dit materiaal is van zeer goede kwaliteit en is niet alleen comfortabel, maar ook heel mooi. Een eetkamerstoel in antraciet is makkelijk te combineren met verschillende soorten interieurs en eettafels. Antraciet is een mooie, maar niet té uitgesproken kleur. Van de eetkamerstoel Lofty is nog een andere kleur beschikbaar, namelijk cognac. Bekijk al onze eetkamerstoelen in de woonwinkels verspreid door heel Nederland. Ook onze eettafels kun je in de showrooms bezichtigen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 67 cm
Breedte
: 46 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 93 cm
Gewicht
: 20 kg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.