0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eetkamerstoel Flynn

80,-
Productomschrijving
Deze speelse eetkamerstoel is uniek vanwege het materiaal en de uitvoering. De voorkant is namelijk van het comfortabele materiaal microfiber, terwijl de achterkant stoer in lederlook is uitgevoerd. Door de zwarte poten is dit een heel geschikte eetkamerstoel voor aan een industriële eettafel en in een industriële, robuuste woonstijl. Terwijl de achterkant juist echt perfect is voor in een modern interieur. Met deze eetkamerstoel kun je dus werkelijk alle kanten en stijlen op! Bekijk de eetkamerstoel Flynn in één van de woonwinkels of in onze webshop. En neem ook eens een kijkje bij onze eettafels, om jouw eethoek compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 7 kg
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 60 cm
Hoogte
: 94 cm
Breedte
: 46 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerstoel Flynn vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.