0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Eetkamerstoel Elia - cappuccino (winkel only)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerstoel Elia - cappuccino (winkel only) vind je hieronder.
Productomschrijving
De eetkamerstoel Elia in de kleur cappuccino past perfect in een modern interieur. De chromen poten zorgen ervoor dat dit een heel modern item is. Door de lichte kleur zal jouw eethoek ruim en luchtig ogen. Daarnaast is deze kleur elegant en luxe. De eetkamerstoel Elia is in meerdere kleuren verkrijgbaar, waaronder grijs, zwart en wit. Deze eetkamerstoel wordt gratis bij jou thuis bezorgd met onze eigen bezorgdienst. Wil jouw hele eethoek inrichten met de meubels van WOONENZO, dan kan dat natuurlijk ook. Al onze meubels worden gratis geleverd. Eerst even proefzitten op deze stoelen? Daarvoor kom je langs in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 42 cm
Hoogte
: 101 cm
Diepte
: 61 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.