0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Eetkamerstoel Delila

110,-
  • Lederlook - Zwart E250/901

Productomschrijving

Deze subtiele en strakke eetkamerstoel is ideaal voor in een modern interieur. Moderne eetkamerstoelen kenmerken zich door een strak design en strakke kleuren, zoals wit of zwart. Zwarte, moderne eetkamerstoel Delila is dus perfect voor een moderne inrichting. Zet deze bij een eettafel met een zwart frame, of bij een heel strakke eettafel, dan komt de eetkamerstoel het meest tot z’n recht. Deze eetkamerstoel heeft een chromen frame en een hoge rugleuning. Zo heb je het beste zitcomfort. Door de lederlook zitting is het zitcomfort van deze stoel heel prettig. Neem ook eens een kijkje bij onze eetkamerbanken of eettafels, om jouw eethoek helemaal af te maken!

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.