0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eetkamerstoel Boy stof

55,-
Productomschrijving
De eetkamerstoel Boy is uitgevoerd met stof en houten stoelpoten. Zo krijg je een heel mooi landelijk tintje in jouw eetkamer. De eetkamerstoel is verkrijgbaar in de kleuren blauw, grijs, paars en groen. Je kunt dus voor een neutralere kleur kiezen, maar je kunt jouw interieur ook in één klap opfleuren met één van de bijzondere en fellere kleuren!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 54 cm
Hoogte
: 87 cm
Lengte
: 49 cm
In Showroom
: Nee
Meubelzaak

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO meubelzaak. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.