0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Eetkamerstoel blauw Leonor

80,-
Productomschrijving
Eetkamerstoel blauw Leonor is uitgevoerd met lederlook. Dit geeft deze eetkamerstoel een moderne uitvoering. De eetkamerstoel blauw Leonor is beschikbaar in de kleur blauw en twee andere kleuren. Namelijk zwart en mosterdgeel. Zeker mosterdgeel en turqoise of blauw zijn trendy kleuren. Met deze kleuren kun je echt een statement maken in jouw eetkamer of keuken. Daarnaast is dit een makkelijk manier om vrolijke kleuren toe te voegen aan jouw interieur, zonder dat je per se moet gaan decoreren. Ook nog op zoek naar een bijpassende eettafel voor bij eetkamerstoel blauw Leonor? Neem dan eens een kijkje in onze ruime collectie eettafels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 61 cm
Breedte
: 43 cm
Hoogte
: 92 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerstoel blauw Leonor vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.