0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Eetkamerstoel Aslan

Sale
65 Adviesprijs85,- 24% Je bespaart € 20,00
Productomschrijving
Eetkamerstoel Aslan is een eetstoel die perfect aansluit bij een moderne inrichting. Heb je dus een moderne eettafel en zoek je daar bijpassende stoelen bij, dan zit je met eetkamerstoel Aslan helemaal goed. Deze eetkamerstoel is uitgevoerd met een zwarte leder look zitting voorzien van een verticaal stiksel in de zitting en de rug. De rugleuning is daarnaast hoog, zodat je de beste ondersteuning van je rug hebt en je lang kunt tafelen, zonder last te krijgen van je lichaam. De poten van deze stoel zijn uitgevoerd in chroom. Toe aan vernieuwing in je huis of heb je nog geen eetkamermeubels? Kijk dan ook eens bij onze eetkamerbanken of eettafels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 57 cm
Breedte
: 44 cm
Gewicht
: 7 kg
Hoogte
: 95 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerstoel Aslan vind je hieronder.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.