0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Klassiek dressoir Soest

230,-
Productomschrijving
Een klassiek dressoir is een echte blikvanger in ieder interieur. Er is genoeg opbergruimte in dit dressoir, om allerlei spullen van de keuken in te zetten, of juist van de woonkamer. Een dressoir hoort niet per se in één specifieke ruimte thuis, maar daar waar opbergruimte tekort is. Aan weerszijde van dit klassiek dressoir zijn grote vakken met legplanken, in het midden drie diepe lades. Zo kun je kleine spullen, zoals bijvoorbeeld kabeltjes of pennen, heel makkelijk bewaren. Dit klassiek dressoir komt in de kleur Country Grey en is los verkrijgbaar, maar ook als onderdeel van complete woonkamer Soest.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 75 kg
Breedte
: 200 cm
Hoogte
: 87 cm
Diepte
: 40 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Klassiek dressoir Soest.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Klassiek dressoir Soest vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.