0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Klassiek dressoir Soest

265,-
  • Spaanplaat - PS_Country grey - 200 x 40 cm
Productomschrijving
Een klassiek dressoir is een echte blikvanger in ieder interieur. Er is genoeg opbergruimte in dit dressoir, om allerlei spullen van de keuken in te zetten, of juist van de woonkamer. Een dressoir hoort niet per se in één specifieke ruimte thuis, maar daar waar opbergruimte tekort is. Aan weerszijde van dit klassiek dressoir zijn grote vakken met legplanken, in het midden drie diepe lades. Zo kun je kleine spullen, zoals bijvoorbeeld kabeltjes of pennen, heel makkelijk bewaren. Dit klassiek dressoir komt in de kleur Country Grey en is los verkrijgbaar, maar ook als onderdeel van complete woonkamer Soest.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 40 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Gewicht
: 75 kg
Breedte
: 200 cm
Hoogte
: 87 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Klassiek dressoir Soest.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Klassiek dressoir Soest vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.