0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Dressoir Oslo

Uitlopend
329,-
Productomschrijving
Dressoir Oslo is een dressoir met een industriële en stoere uitstraling. Het dressoir is uitgevoerd met zwarte metalen poten. Dit dressoir is voorzien van twee draaideuren met daarachter twee legplanken en met één lade en daarboven meerdere opbergvakken. Het dressoir Oslo is alleen leverbaar in de kleur Eiken Wotan oak met wit. Het dressoir Oslo is ook leverbaar in een grotere afmeting voor een meerprijs. Het dressoir 225 cm is voorzien van twee draaideuren met daarachter een legplank, twee lades met daarboven meerdere opbergvakken. Maak je woonkamer helemaal af met nóg meer opbergruimte. En kijk voor mooie vitrinekasten in onze ruime collectie vitrinekasten.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 170 cm
Gewicht
: 76 kg
Hoogte
: 78 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Diepte
: 45 cm

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.