0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Dressoir Malaga

Uitlopend
319,-
Productomschrijving
Het dressoir Malaga is een moderne dressoir en is gemaakt van melamine. Melamine is een harde kunststoflaag en staat bekend om de nagenoeg onbreekbare en krasvrij eigenschappen. Het dressoir is uitgevoerd met zwarte metalen handvaten en zwarte poten. Dit dressoir is voorzien van twee draaideuren met daarachter een legplank met in het midden twee lades met daarboven een opbergvak. Het dressoir Malaga is alleen leverbaar in de kleur grijseiken Wellington oak.

Het dressoir Malaga is ook leverbaar in een grotere afmeting voor een meerprijs. Het dressoir 220 cm is voorzien van drie draaideuren met daarachter een legplank, twee lades met daarboven een een zwarte opbergvak.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 85 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Diepte
: 45 cm
Breedte
: 170 cm
Gewicht
: 66 kg

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.