0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Flair

675,-
Productomschrijving
Het dressoir Flair is een mooi en industrieel dressoir. Dit chique en robuuste dressoir is uitgevoerd in een mooie warme houtstructuur waardoor het natuurlijk oogt. Het dressoir is inclusief soft close ladegeleiders zodat de lades makkelijk en subtiel sluiten, zonder slijtagesporen na te laten. Wat ook erg handig is en een groot voordeel, is dat de kast gemonteerd bij je thuis wordt geleverd. Geen moeite meer doen om een handleiding te lezen. Nee, kopen en klaar! Dressoir Flair is ook leverbaar in een grotere maat van 220 cm, voor een meerprijs van €50,-. In de serie Flair zijn ook een complete woonkamer en alle meubels daarvan los verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 181 cm
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Hoogte
: 80 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoir Flair .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Flair vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.