0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Dressoir Flair

640
  • Spaanplaat - mxf_Mumbai - 220 x 50 cm

Productomschrijving

Het dressoir Flair is een mooi en industrieel dressoir. Dit chique en robuuste dressoir is uitgevoerd in een mooie warme houtstructuur waardoor het natuurlijk oogt. Het dressoir is inclusief soft close ladegeleiders zodat de lades makkelijk en subtiel sluiten, zonder slijtagesporen na te laten. Wat ook erg handig is en een groot voordeel, is dat de kast gemonteerd bij je thuis wordt geleverd. Geen moeite meer doen om een handleiding te lezen. Nee, kopen en klaar! Dressoir Flair is ook leverbaar in een grotere maat van 220 cm, voor een meerprijs van €50,-. In de serie Flair zijn ook een complete woonkamer en alle meubels daarvan los verkrijgbaar.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Hoogte
: 80 cm
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 181 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoir Flair .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Dressoir Flair vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.