0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Den Haag

445,-
Productomschrijving
Het dressoir Den Haag is gemaakt van massief vurenhout. Vurenhout is een wat zachtere houtsoort. Het hout is afkomstig van de fijnspar en vuren is in Nederland de meest gebruikte naaldsoorthout. Dit zorgt voor een heel natuurlijke, maar ook stoere look! Door de combinatie met het metaal, is de woonserie Den Haag de ideale serie voor liefhebbers van de industriële woonstijl. Dit dressoir staat hoog op de poten, wat ervoor zorgt dat de eetkamer, woonkamer of keuken groter lijkt. Door de verschillende lades en vakken is er genoeg plek om jouw spullen - zoals serviesgoed - in op te bergen. In de serie Den Haag zijn onder andere nog een tv-meubel, eettafel en salontafel verkrijgbaar. Bekijk hier deze populaire meubels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 76 cm
Gewicht
: 48 kg
Breedte
: 160 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 45 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoir Den Haag.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Den Haag vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.