0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Den Haag

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Den Haag vind je hieronder.
Productomschrijving
Het dressoir Den Haag is gemaakt van massief vurenhout. Vurenhout is een wat zachtere houtsoort. Het hout is afkomstig van de fijnspar en vuren is in Nederland de meest gebruikte naaldsoorthout. Dit zorgt voor een heel natuurlijke, maar ook stoere look! Door de combinatie met het metaal, is de woonserie Den Haag de ideale serie voor liefhebbers van de industriële woonstijl. Dit dressoir staat hoog op de poten, wat ervoor zorgt dat de eetkamer, woonkamer of keuken groter lijkt. Door de verschillende lades en vakken is er genoeg plek om jouw spullen - zoals serviesgoed - in op te bergen. In de serie Den Haag zijn onder andere nog een tv-meubel, eettafel en salontafel verkrijgbaar. Bekijk hier deze populaire meubels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 76 cm
Gewicht
: 48 kg
Breedte
: 160 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 45 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.