0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Courtrai

525,-
Productomschrijving
Dit dressoir in de kleur lichteiken past in veel soorten woonstijlen. Van industrieel tot landelijk: zelfs in een urban of bohemien interieur zal dit dressoir perfect passen. Het is een dressoir met veel opbergruimte, maar ook met een mooi bovenblad. Hier kun je leuk op decoreren, zodat jouw dressoir niet alleen een meubelstuk wordt, maar écht onderdeel wordt van jouw interieur. Met drie lades en twee grote opbergvakken heb je in ieder geval genoeg plek om jouw spullen op te bergen. Door het interessante en unieke design is dit dressoir een echte blikvanger. Shop nu alle dressoirs op de website of in één van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 205 cm
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 86 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoir Courtrai.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Courtrai vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.