0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Barbados

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Barbados vind je hieronder.
Productomschrijving
Dit rustiek, landelijk dressoir misstaat in geen enkel interieur. Wil jij het gevoel van het platteland creëren, terwijl je in de stad woont? Dat gaat makkelijk met dit landelijke dressoir! Voor een mooie prijs kun jij meteen een heel andere stijl in je al bestaande interieur doorvoeren, of je kiest ervoor meerdere Barbados meubels aan te schaffen. Omdat het dressoir helemaal met lades en deurtjes is uitgevoerd, zul je geen last hebben van rommel in je woonkamer. Je kunt immers alles opbergen. Vind je dressoir Barbados mooi en wil je meer meubels van deze serie? Kijk dan eens hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 91 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 184/210/228 cm
Gewicht
: 96/104/110 kg
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.