0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Almere

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit dressoir van WOONENZO is een mooie toevoeging in een Scandinavisch of landelijk interieur. Dressoir Almere heeft een handige indeling, met drie grote opbergvakken en drie diepe lades. Door de rustieke uitstraling is het dressoir makkelijk te matchen met andere meubelstukken. Zo ervaar je geen problemen als je je woonkamer, keuken of eetkamer wil (her)inrichten en simpelweg meer opbergruimte nodig hebt. Dressoir Almere is dan de perfecte aanvulling op je interieur! In de collectie Almere zijn meerdere meubels verkrijgbaar. Zo hebben we een salontafel, vitrinekasten, een barkast en zelfs een complete woonkamer in dezelfde stijl en dezelfde kleuren.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 164 cm
Hoogte
: 90 cm
Diepte
: 40 cm
In Showroom
:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.