0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Almere

Uitlopend
350,-
Productomschrijving
Dit dressoir van WOONENZO is een mooie toevoeging in een Scandinavisch of landelijk interieur. Dressoir Almere heeft een handige indeling, met drie grote opbergvakken en drie diepe lades. Door de rustieke uitstraling is het dressoir makkelijk te matchen met andere meubelstukken. Zo ervaar je geen problemen als je je woonkamer, keuken of eetkamer wil (her)inrichten en simpelweg meer opbergruimte nodig hebt. Dressoir Almere is dan de perfecte aanvulling op je interieur! In de collectie Almere zijn meerdere meubels verkrijgbaar. Zo hebben we een salontafel, vitrinekasten, een barkast en zelfs een complete woonkamer in dezelfde stijl en dezelfde kleuren.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
:
Hoogte
: 90 cm
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 164 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.