0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Draaifauteuil Randevu

350,-

Productomschrijving

Draaifauteuil Randevu is een robuuste stoel op een voet. Het fijne aan deze fauteuil is dat je helemaal rond kunt draaien. Daarnaast is de zitting ook heel comfortabel en makkelijk in onderhoud. Je veegt deze draaifauteuil namelijk makkelijk schoon met een droog of vochtig doekje. Er komt niet meer bij kijken dan dat. Ideaal voor een huishouden met jonge kinderen. Draaifauteuil Randevu is leverbaar in velvet, stof en lederlook. Alle drie de materialen brengen een bepaalde sfeer en uitstraling met zich mee. De lederlook variant is wat stoerder, de velvet heel chic en romantisch en de stoffen fauteuil is vooral heel comfortabel en oogt stijlvol. Bekijk ook eens onze collectie hockers, om voor jouw draaifauteuil te plaatsen en zo een voetensteun te creëren.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 81 cm
Zithoogte
: 62 cm
Hoogte
: 80 cm
Zitdiepte
: 50 cm
Diepte
: 82 cm
Gewicht
: 34 kg

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.