0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Matras Dakota (pocketvering)

Adviesprijs 329,- 275 17% Je bespaart € 54,00
Productomschrijving
Het matras Dakota heeft een dikte van 21 cm en is voorzien van 7-zone Pocketvering met daaromheen een mat van kokos. Kokos heeft een thermische, ademende en absorberende werking. De hoes is gemaakt van Jersey. Leverbaar in de volgende afmetingen: 80 cm, 90 cm, 140 cm, 160 cm en in 180 cm. Pocketvering matrassen worden gemaakt van duurzame materialen, waardoor de levensduur lang is en staan ze bekend om hun erg goede ventilatie. Bij meer veren wordt de matras ook vaak als zachter ervaren. Een pocketveer is een metalen springveer in een pocket. In een pocketveermatras zitten talloze pocketveren naast elkaar verwerkt. Het zakje om de veer zorgt ervoor dat de veren elkaar niet kunnen raken en dat de veer minder 'voelbaar' wordt. Bekijk onze bedden, om een goed bed bij jouw matras te zoeken, of andersom.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.