0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Bezorging voor 29,95

Complete woonkamer Luna

685,-
 • Dressoir Luna
  Spaanplaat - IDZ_Eiken_Zwart - 220 x 93 cm
 • Tv-meubel Luna
  Spaanplaat - IDZ_Eiken_Zwart - 120 x 57 cm
 • Eettafel Luna
  Spaanplaat - IDZ_Eiken_Zwart - 180 x 90 cm
 • Salontafel Luna
  Spaanplaat - IDZ_Eiken_Zwart - 110 x 70 cm
Productomschrijving
Het bijzondere aan deze complete woonkamer is dat het een combinatie is van verschillende stijlen. Deze complete woonkamer past goed in een industrieel interieur, maar ook in een moderne en een landelijke inrichting misstaat deze complete woonkamer niet. Door de vele invloeden en verschillende stijlen, is het makkelijk de woonkamerset te combineren met andere meubels, zoals bijvoorbeeld een hoekbank of eetkamerstoelen. Omdat de meeste meubels van deze set hoog op de poten staan, oogt deze woonkamer niet robuust, maar juist heel licht en ruimtelijk. Complete woonkamer Luna bestaat uit een salontafel, eettafel, tv-meubel en een eettafel. Ben in één keer klaar met het inrichten van jouw woonkamer. Bekijk ook eens vitrinekast Luna, om jouw woonkamer helemaal compleet te maken.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Luna vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.