0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Complete woonkamer Elba - met vitrine

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze strakke woonkamer zorgt voor een rustige uitstraling in jouw interieur. De meubels zijn perfect op elkaar afgestemd en in hetzelfde design uitgevoerd. Zo krijg je een prachtige samenhangende inrichting. Deze woonserie is helemaal greeploos, wat die strakke, moderne look geeft. Daarnaast is er meer dan genoeg opbergruimte, zodat je al jouw spullen kwijt kunt.

Deze set komt inclusief tv-meubel, salontafel, eettafel en vitrinekast. Maar is ook beschikbaar met een dressoir in plaats van de vitrinekast. Wil je jouw woonkamer helemaal af maken met onze meubels? Shop dan zeker één van onze hoekbanken!
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.