0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Complete woonkamer Eclipse

985,- 875 12% Je bespaart € 110,00
Productomschrijving
De prachtige complete woonkamer Eclipse bestaat uit een salontafel, een dressoir, tv-meubel en een eettafel. Alle meubels zijn uitgevoerd in hetzelfde design en de kleur grijseiken. Deze kleur zorgt ervoor dat deze woonkamer een landelijke of industriële uitstraling aan jouw interieur geeft. De combinatie met een bank of decoratie zal die woonstijl kracht bij zetten. In deze serie zijn alle meubels ook los verkrijgbaar. Wil je jouw hele woonkamer stylen met items van WOONENZO? Bekijk dan ook zeker eens onze hoekbanken. Alle meubels worden gratis geleverd door onze eigen bezorgdienst.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Complete woonkamer Eclipse.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Complete woonkamer Eclipse ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.