0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Complete woonkamer Courtrai

1585,- 1475 7% Je bespaart € 110,00
Productomschrijving
De complete woonkamer Courtrai is perfect wanneer je al jouw meubels in dezelfde stijl, dezelfde kleur en hetzelfde design wil aanschaffen. En zeker wanneer je van landelijk tot robuust houdt. Deze complete woonkamer is namelijk grotendeels landelijk, maar zou ook passen bij een wat robuuster interieur. Je krijgt ook nog eens een mooie setprijs voor de salontafel, de eettafel, het dressoir en de tv-meubel. Zoals te zien is op de afbeelding is dit een woonkamerset die mooi en makkelijk te decoreren is met verschillende items. Bekijk al onze complete woonkamers in de webwinkel of in een van onze woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Courtrai .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Courtrai vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.