0
Menu ×
 • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Fysieke winkels

Complete Woonkamer Almere

695
 • Tv-meubel Almere
  mdf - PS_Bruin_Wit - 164 x 47 cm
 • Eettafel Almere
  mdf - PS_Bruin_Wit - 140 x 75 cm
 • Dressoir Almere
  mdf - PS_Bruin_Wit - 164 x 90 cm
 • Salontafel Almere
  mdf - PS_Bruin_Wit - 114 x 47 cm

Productomschrijving

Deze woonkamer is perfect als je van een Scandinavisch of van een landelijk design houdt. Met deze meubelset kun je namelijk beide kanten op. De meubels hebben een rustieke uitstraling. Zo kun je het platteland of de boerderij naar huis halen, zelfs wanneer je in de stad woont! Door het rustige design is het niet moeilijk deze meubels met andere meubels te combineren en is het heel makkelijk om te decoreren. Dus houd je niet van inrichten, dan is deze set ideaal voor jou!

Voeg planten en meer hout toe, dan krijg je de landelijke sfeer, of hou je decoratie strak en ga voor een Scandinavisch interieur. Wil je jouw complete woonkamer met nog meer meubels helemaal in dezelfde stijl? Dat kan natuurlijk! Kijk eens naar vitrinekast Almere. Deze set bestaat uit een salontafel, een dressoir, eettafel en tv-meubel

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.