0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Gratis verzending!

3-delige woonset Florida met dressoir

495,- 450 10% Je bespaart € 45,00
 • Wit tv-meubel Florida
  Spaanplaat - DE_Woodcorn - 148 x 42 cm
 • Witte salontafel Florida
  Spaanplaat - DE_Woodcorn - 120 x 65 cm
 • Wit dressoir Florida
  Spaanplaat - DE_Woodcorn - 175 x 43 cm
Productomschrijving
Deze landelijke, complete woonkamer is mooi door de eenvoud. 'Less is best' zeggen ze en dat geldt zeker voor woonkamer Florida. De woonkamer bestaat uit een tv-meubel, salontafel en een dressoir. Door het simpele design, kun je helemaal los gaan met decoreren en op die manier jouw persoonlijke touch in je woonkamer verwerken. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, alle kleuren passen bij wit. Ideaal dus! Kies voor pastelkleuren wanneer je van een rustige woonkamer houdt, of ga voor knalgele accessoires wanneer je ervan houdt je woonkamer uniek en speels in te richten. Zo hoef je nooit te denken dat je jouw woonkamer té druk hebt ingericht. Bekijk ook eens onze hoekbanken, om jouw woonkamer helemaal compleet te maken.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de 3-delige woonset Florida met dressoir.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de 3-delige woonset Florida met dressoir vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.