0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Complete woonkamer Mora - Zwart/Wit

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Mora - Zwart/Wit vind je hieronder.
Productomschrijving
Een hoogglans woonkamer straalt klasse uit. En is héél makkelijk te decoreren en aan te kleden. Als dit het interieur en de stijl is waar jouw voorkeur naar uitgaat, dan zit je met woonkamer Mora helemaal goed! Alle meubels van deze woonkamer zijn van hoogglans, met zwarte poten. Mocht je een compleet witte woonkamer iets té wit vinden, dan is dat dus geen enkel probleem. Alle meubels zijn greeploos, wat betekent dat nergens op de meubels handgrepen te vinden zijn.
De complete woonkamer Mora bestaat uit een dressoir, eettafel, salontafel en een tv-meubel. Mocht je genoeg ruimte in je woning hebben, kun je er natuurlijk altijd voor kiezen een vitrinekast toe te voegen aan je interieur. Bekijk hier al onze vitrinekasten.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.