0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Complete woonkamer Courtrai

1670,- 1595 5% Je bespaart € 75,00
Productomschrijving
De complete woonkamer Courtrai is perfect wanneer je al jouw meubels in dezelfde stijl, dezelfde kleur en hetzelfde design wil aanschaffen. En zeker wanneer je van landelijk tot robuust houdt. Deze complete woonkamer is namelijk grotendeels landelijk, maar zou ook passen bij een wat robuuster interieur. Je krijgt ook nog eens een mooie setprijs voor de salontafel, de eettafel, het dressoir en de tv-meubel. Zoals te zien is op de afbeelding is dit een woonkamerset die mooi en makkelijk te decoreren is met verschillende items. Bekijk al onze complete woonkamers in de webwinkel of in een van onze woonwinkels.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Complete woonkamer Courtrai .
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Complete woonkamer Courtrai ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.