0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Complete woonkamer Den Haag met ronde eettafel

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Den Haag met ronde eettafel vind je hieronder.
Productomschrijving
Met de complete woonkamer Den Haag haal je de industriële woonsfeer in huis. En ben je in één klap klaar met je woonkamermeubels. Rest je enkel nog het decoreren. Ideaal toch?! Daarbij is ook het aankleden van deze woonkamer makkelijk. Van romantisch tot stoer tot kleurrijk: echt alles kan met de complete woonkamer Den Haag. Met deze salontafel, eettafel, tv-meubel en dressoir in industriële afwerking zorg je voor een warme uitstraling in jouw woonkamer. De mooie metalen afwerking zorgt weer voor een stoerder randje. Alle meubels van deze mooie woonserie los aanschaffen? Ook dat is mogelijk bij WOONENZO. Of liever twee van deze meubels. Kom langs in onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.