0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Complete slaapkamer Renato

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete slaapkamer Renato vind je hieronder.
Productomschrijving
De complete slaapkamer Renato geeft je het gevoel dat je in een hotelkamer slaapt. Door de kleurencombinatie van walnoot met betongrijs geeft dit een chique en dure uitstraling. Het bed is uitgevoerd met een opbergruimte ín het bed en een extra breed hoofdbord. Ook dit zorgt voor een luxe look. Daarnaast zit er bij het bed led-verlichting. De nachtkastjes zitten aan het bed vast. De lattenbodem is inbegrepen bij dit bed.
De kledingkast is voorzien van twee schuifdeuren en is inclusief legplanken en roedes. Voor een meerprijs is de kledingkast in een grote afmeting leverbaar, namelijk 250cm. Het bed is ook groter verkrijgbaar, namelijk in 180cm. De producten zijn allemaal ook apart verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.