0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Complete slaapkamer New York

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving

De complete slaapkamer New York is een subtiele, neutrale en rustige set. De kleurencombinatie wit en truffel grijs zorgt ervoor dat deze rust uitstraalt in een slaapkamer. Deze set bestaat – net als al onze andere slaapkamersets – uit een bed, twee nachtkastjes en een kledingkast met drie schuifdeuren. Het bed kan inclusief en exclusief opbergbox. Je kunt er dus voor kiezen om meer opbergruimte te creëeren. Het bed is 160 cm breed. Voor een meerprijs kun je het bed ook in de afmeting 180 cm aanschaffen. De nachtkastjes komen in een paar. Voor meerprijs is de kledingkast ook leverbaar in een grotere afmetingen. Zo is deze slaapkamerset geschikt voor grotere en kleinere slaapkamers.

Let op: exclusief matras en lattenbodem
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.