0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Complete slaapkamer Middelburg

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete slaapkamer Middelburg vind je hieronder.
Productomschrijving
Op zoek naar een mooi en modern design voor jouw slaapkamer? Dan zit je goed bij WOONENZO. Deze slaapkamer is volledig ingericht in de moderne stijlen en omhelst een complete meubelset, van bed tot nachtkastjes en kledingkast. Deze moderne slaapkamer is ook ideaal als je van een minimalistische stijl houdt, of als je het leuk vindt om met felle kleuren te decoreren. De meubels lenen zich ervoor om te combineren met alle kleuren, dus ook met een pastel kleurenpalette of neonkleuren. Kijk ook eens bij onze accessoires, om jouw slaapkamer compleet te maken. De complete set bestaat uit een tweepersoons bed, een kledingkast met schuifdeuren en twee nachtkastjes. Let op: het bed is exclusief matras en lattenbodem. De kledingkast is inclusief indeling, roedes en legplanken.

De afmetingen van de kledingkast zijn B218 x H210 x D59. De afmetingen van het bed zijn B165 x H88 x L205.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.