0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Gratis verzending!

Complete slaapkamer Helio

650,-
 • Bed met lades Helio
  Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit - 160 x 200 cm
 • Nachtkastje Helio
  Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit
 • Kledingkast Multi 32
  Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit - Breedte 183 cm - Nr. 32 Licht Grijs / Wit Glas / Spiegel
 • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit - Breedte 203 cm - Nr. 32 Licht Grijs / Wit Glas / Spiegel
 • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit - Breedte 233 cm - Nr. 32 Licht Grijs / Wit Glas / Spiegel
Productomschrijving
Deze Scandinavische slaapkamer is helemaal compleet. En bestaat uit een tweepersoonsbed, twee nachtkastjes en een kledingkast met schuifdeuren. Met deze complete slaapkamer ben je dus in één keer klaar. Zeer handig wanneer je weinig tijd hebt om alles bij elkaar te gaan zoeken. Door de Scandinavische stijl oogt deze slaapkamer warm, natuurlijk en licht. Altijd goed voor een slaapkamer, want daar wil je natuurlijk helemaal tot rust komen.

De kledingkast met schuifdeuren is 183 cm breed, het bed 160 x 200 cm. Voor een kleine meerprijs is de kledingkast ook leverbaar in grotere afmetingen. De slaapkamer is exclusief matras en lattenbodem. Voor matrassen kijk je hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.