0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Bezorging voor 29,95

Complete slaapkamer Helio

650,-
 • Bed met lades Helio
  Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit - 160 x 200 cm
 • Nachtkastje Helio
  Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit
 • Kledingkast Multi 32
  Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit - Breedte 183 cm - Nr. 32 Licht Grijs / Wit Glas / Spiegel
 • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit - Breedte 203 cm - Nr. 32 Licht Grijs / Wit Glas / Spiegel
 • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit - Breedte 233 cm - Nr. 32 Licht Grijs / Wit Glas / Spiegel
Productomschrijving
Deze Scandinavische slaapkamer is helemaal compleet. En bestaat uit een tweepersoonsbed, twee nachtkastjes en een kledingkast met schuifdeuren. Met deze complete slaapkamer ben je dus in één keer klaar. Zeer handig wanneer je weinig tijd hebt om alles bij elkaar te gaan zoeken. Door de Scandinavische stijl oogt deze slaapkamer warm, natuurlijk en licht. Altijd goed voor een slaapkamer, want daar wil je natuurlijk helemaal tot rust komen.

De kledingkast met schuifdeuren is 183 cm breed, het bed 160 x 200 cm. Voor een kleine meerprijs is de kledingkast ook leverbaar in grotere afmetingen. De slaapkamer is exclusief matras en lattenbodem. Voor matrassen kijk je hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.