0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Commode Wien

245,-
Productomschrijving
Rustieke commode Wien is verkrijgbaar in twee afmetingen. Én met led-verlichting. Handig wanneer je in de ochtend geen groot licht aan wil, maar toch je spullen wil kunnen zien. Dan is dit een subtiele manier om licht te creëren. De commode is verkrijgbaar in de kleurencombinatie lefkas eiken en sand gloss. Voor de grote afmeting commode betaal je een kleine meerprijs, maar dan heb je ook een flinke ladekast! Namelijk van 156 cm. Daar kun je een hoop spullen in kwijt. In de serie Wien hebben we ook een complete slaapkamer, met kledingkast, tweepersoonsbed en twee nachtkastjes. Kijk hier voor complete slaapkamer Wien.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 93 cm
Lengte
: 156 cm
Diepte
: 50 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Commode Wien.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Commode Wien vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.