0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Commode Wien

265,-
Productomschrijving
Rustieke commode Wien is verkrijgbaar in twee afmetingen. Én met led-verlichting. Handig wanneer je in de ochtend geen groot licht aan wil, maar toch je spullen wil kunnen zien. Dan is dit een subtiele manier om licht te creëren. De commode is verkrijgbaar in de kleurencombinatie lefkas eiken en sand gloss. Voor de grote afmeting commode betaal je een kleine meerprijs, maar dan heb je ook een flinke ladekast! Namelijk van 156 cm. Daar kun je een hoop spullen in kwijt. In de serie Wien hebben we ook een complete slaapkamer, met kledingkast, tweepersoonsbed en twee nachtkastjes. Kijk hier voor complete slaapkamer Wien.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 156 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 93 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Commode Wien.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Commode Wien vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.