0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Commode Togo

125 Adviesprijs325,- 62% Je bespaart € 200,00

Productomschrijving

Met drie lades heeft commode Togo veel opbergruimte. Je kunt er dus al jouw spulletjes, kleding of speelgoed van de kinderen in kwijt. Deze landelijke ladekast maakt jouw interieur compleet. Behalve dat hij heel praktisch is, is hij ook heel stijlvol. Een ladekast zorgt voor extra opbergruimte en is dus een goede toevoeging aan een slaapkamer. In de serie Togo hebben we ook de kledingkast Togo. Zo maak je het interieur compleet in één stijl.

Kijk voor andere soorten en stijlen ladekasten op onze webshop. En bestel makkelijk en snel met iDeal.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 42 cm
Breedte
: 100 cm
Hoogte
: 94.5 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Commode Togo.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Commode Togo vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.