0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kinderladekast Ster

160

Productomschrijving

Kinderladekast Ster is één van de meubels waarmee je kinderslaapkamer Ster kunt aanvulling. Je kunt deze commode natuurlijk ook los bestellen. En daar zul je jouw dochter of zoon zeker blij mee maken! Deze vrolijke en leuke kinderladekast is helemaal uitgevoerd met het thema ‘sterren’. De decoratie is zo gedetailleerd dat zelfs de handgrepen sterren zijn. Hoe leuk is dat?! Ook op de lades zelf zijn sterren afgebeeld. De commode is voorzien van drie lades die voor veel opbergruimte zorgen. Hier kun je bijvoorbeeld kleding of speelgoed in bewaren. In de serie ‘Ster’ is ook een kinderkledingkast beschikbaar. Zo voer je het thema door in de gehele kinderslaapkamer.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 41 cm
Hoogte
: 87 cm
Breedte
: 87 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderladekast Ster .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Kinderladekast Ster vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.