0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderladekast Ster

180,-
Productomschrijving
Kinderladekast Ster is één van de meubels waarmee je kinderslaapkamer Ster kunt aanvulling. Je kunt deze commode natuurlijk ook los bestellen. En daar zul je jouw dochter of zoon zeker blij mee maken! Deze vrolijke en leuke kinderladekast is helemaal uitgevoerd met het thema ‘sterren’. De decoratie is zo gedetailleerd dat zelfs de handgrepen sterren zijn. Hoe leuk is dat?! Ook op de lades zelf zijn sterren afgebeeld. De commode is voorzien van drie lades die voor veel opbergruimte zorgen. Hier kun je bijvoorbeeld kleding of speelgoed in bewaren. In de serie ‘Ster’ is ook een kinderkledingkast beschikbaar. Zo voer je het thema door in de gehele kinderslaapkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 41 cm
Hoogte
: 87 cm
Breedte
: 87 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderladekast Ster .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderladekast Ster vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.