0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kinderladekast Ster

160,-
Productomschrijving
Kinderladekast Ster is één van de meubels waarmee je kinderslaapkamer Ster kunt aanvulling. Je kunt deze commode natuurlijk ook los bestellen. En daar zul je jouw dochter of zoon zeker blij mee maken! Deze vrolijke en leuke kinderladekast is helemaal uitgevoerd met het thema ‘sterren’. De decoratie is zo gedetailleerd dat zelfs de handgrepen sterren zijn. Hoe leuk is dat?! Ook op de lades zelf zijn sterren afgebeeld. De commode is voorzien van drie lades die voor veel opbergruimte zorgen. Hier kun je bijvoorbeeld kleding of speelgoed in bewaren. In de serie ‘Ster’ is ook een kinderkledingkast beschikbaar. Zo voer je het thema door in de gehele kinderslaapkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 87 cm
Breedte
: 87 cm
Diepte
: 41 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderladekast Ster .
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.