0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kinderladekast Prinses

125,-

Productomschrijving

Kinderladekast Prinses hoort bij de serie Prinses, die helemaal is uitgevoerd in het prinsessenthema. Ideaal dus voor de echte meisjes-meisjes en de prinsesjes onder ons. Deze vrolijke en kleurrijke kinderladekast is een mooie aanvulling op de complete kinderslaapkamer. Deze commode is zeer geschikt voor de wat jongere kindjes, zoals peuters en kleuters. De details zijn goed doorgevoerd. De ladekast heeft namelijk zelfs hartvormige handgrepen. Deze roze commode heeft veel opbergruimte en beschikt over vier lades. Zo kun je er kleding in bewaren, maar ook andere spulletjes van jouw dochter. Mocht je nóg meer opbergruimte kunnen gebruiken, kijk dan ook eens naar onze kinderkledingkast Prinses.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 43 cm
Hoogte
: 91 cm
Gewicht
: 21 kg
Breedte
: 53 cm
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderladekast Prinses .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderladekast Prinses vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.