0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Commode Montana

289,- 220 24% Je bespaart € 69,00
Productomschrijving
Deze commode is ideaal voor in de slaapkamer. Met vier lades heb je veel ruimte om jouw kinderkamer/slaapkamer spullen op te bergen. Je kunt in deze commode genoeg dingen kwijt, zoals dekentjes, luiers of volwassen dingen zoals boeken en linnengoed. Het fijne aan deze commode is dat deze zelf niet veel ruimte in beslag neemt, omdat het een vrij lage en smalle commode is. Je kunt er dus én veel in kwijt én hij neemt niet veel plek in beslag. Commode Montana is een perfecte aanvulling voor complete kinderkamer Montana, omdat deze in dezelfde stijl, kleur en hetzelfde materiaal is uitgevoerd. Bekijk deze complete kinderkamer hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 47 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 81 cm
Diepte
: 42 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.