0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Commode Mary

199,-
Productomschrijving
Deze moderne commode is het ideale item voor in de slaapkamer. Je creëert er namelijk extra opbergruimte mee. Zeker wanneer je van de moderne woonstijl houdt, is commode Mary een meubel voor jou. Deze commode is uitgevoerd met drie brede lades. Hier bewaar je dus – naast je kledingkast – je beddengoed in, of je gebruikt het als extra opbergmogelijkheid voor je kleding. Zo houd je jouw slaapkamer netjes en opgeruimd en hoef je nooit tegen een stapel kleding aan te kijken! Het bovenblad van de commode is daarnaast ook leuk om te decoreren, zodat jouw slaapkamer niet alleen meer opbergplek heeft, maar ook gezellig is aangekleed. Shop nu snel online of in een van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 77 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Diepte
: 44 cm
Breedte
: 100 cm
Gewicht
: 43 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Commode Mary.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Commode Mary vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.