0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Commode Liverpool

200

Productomschrijving

Commode Liverpool is een combinatie tussen een Scandinavische ladekast en een landelijke ladekast. Deze commode die uit vier laden bestaat en is ook voorzien van soft close. Dat zorgt voor een betere duurzaamheid. Het zorgt er natuurlijk ook voor dat de deuren niet dichtklappen. De commode Liverpool is verkrijgbaar in de kleurencombinatie Sonoma Truffle en wit. Dit zorgt voor een rustige én rustieke uitstraling. De commode is verkrijgbaar in twee afmetingen. De grotere commode heeft een iets andere indeling.

Afmeting commode Liverpool Klein: B101 x D46 x H93 cm
Afmeting commode Liverpool Groot: B151 x D46 x H93 cm

In de serie Liverpool zijn meerdere meubels verkrijgbaar, zoals een bed, een nachtkastje en een kledingkast. Daarnaast hebben we in deze collectie ook een complete slaapkamer.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 93 cm
Gewicht
: 30 kg
Breedte
: 101/151 cm
Diepte
: 46 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Commode Liverpool .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Commode Liverpool vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.