0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Commode Liverpool

220,-
Productomschrijving
Commode Liverpool is een combinatie tussen een Scandinavische ladekast en een landelijke ladekast. Deze commode die uit vier laden bestaat en is ook voorzien van soft close. Dat zorgt voor een betere duurzaamheid. Het zorgt er natuurlijk ook voor dat de deuren niet dichtklappen. De commode Liverpool is verkrijgbaar in de kleurencombinatie Sonoma Truffle en wit. Dit zorgt voor een rustige én rustieke uitstraling. De commode is verkrijgbaar in twee afmetingen. De grotere commode heeft een iets andere indeling.

Afmeting commode Liverpool Klein: B101 x D46 x H93 cm
Afmeting commode Liverpool Groot: B151 x D46 x H93 cm

In de serie Liverpool zijn meerdere meubels verkrijgbaar, zoals een bed, een nachtkastje en een kledingkast. Daarnaast hebben we in deze collectie ook een complete slaapkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 93 cm
Gewicht
: 30 kg
Breedte
: 101/151 cm
Diepte
: 46 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Commode Liverpool .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Commode Liverpool vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.