0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Commode Liverpool

200,-
Productomschrijving
Commode Liverpool is een combinatie tussen een Scandinavische ladekast en een landelijke ladekast. Deze commode die uit vier laden bestaat en is ook voorzien van soft close. Dat zorgt voor een betere duurzaamheid. Het zorgt er natuurlijk ook voor dat de deuren niet dichtklappen. De commode Liverpool is verkrijgbaar in de kleurencombinatie Sonoma Truffle en wit. Dit zorgt voor een rustige én rustieke uitstraling. De commode is verkrijgbaar in twee afmetingen. De grotere commode heeft een iets andere indeling.

Afmeting commode Liverpool Klein: B101 x D46 x H93 cm
Afmeting commode Liverpool Groot: B151 x D46 x H93 cm

In de serie Liverpool zijn meerdere meubels verkrijgbaar, zoals een bed, een nachtkastje en een kledingkast. Daarnaast hebben we in deze collectie ook een complete slaapkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 46 cm
Hoogte
: 93 cm
Gewicht
: 30 kg
Breedte
: 101/151 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Commode Liverpool .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Commode Liverpool vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.