0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Commode Diva

120,-
Productomschrijving
Een commode is de ideale oplossing wanneer je niet veel spullen hebt, maar toch opbergruimte nodig hebt. Of wanneer je extra ruimte nodig hebt. Ladekast Diva is rustiek en landelijk. Dit geeft een warme sfeer in de slaapkamer. Deze commode is voorzien van vier grote laden en is uitgevoerd met zilverkleurige handgrepen. Hier kun je dus makkelijk kleine spullen opbergen. Door de grijseiken kleur, is dit een ideale commode om te decoreren en om sfeer toe te voegen aan je slaapkamer. In de collectie Diva zijn ook een nachtkastje en een kledingkast verkrijgbaar. Kijk daarvoor bij onze serie Diva.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 83 cm
Diepte
: 42 cm
Hoogte
: 81 cm
Gewicht
: 30 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Commode Diva .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Commode Diva vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.